Jerry de Ballonheer
Dat ben ik...
Weten met wie je zaken doet
ondernemer, creatief duizendpoot, vader, ZZP-er
Mijn verhaal
Hoe het is begonnen tot nu

Wie is Jerry de Ballonheer

Jerry de Ballonheer staat in het dageliks leven beter bekend als Jerry van Dodewaard.
pasfoto
Een creatieve duizendpoot uit het Zuid-Hollandse Dordrecht.

Van kleins af aan was Jerry al bezig met entertainment: in de kleuterklas had hij zijn eerste goochelshow al met een geleende goocheldoos van de Speel-O-Theek.

Vanaf zijn 16e is Jerry serieus begonnen met het verzorgen van kinderfeestjes als zijn alter ego Clown Zassie en heeft hij jarenlang het kinderentertainment verzorgt op een ferry van DFDS Seaways tussen Ijmuiden en Newcastle.

Na dit jarenlang naast zijn studie te hebben gedaan is hij in 2007 gestart met zijn eigen bedrijf: Clown Zassie Entertainment. Met dit bedrijf verzorgd Jerry kindershows, animatie, ballondecoratie, etc. door heel Nederland en Vlaanderen. Jerry zelf is al sinds 1999 actief als kinderentertainer.

Door zijn jarenlange ervaring op de ferry is Jerry zelfs een van de weinige kinderartiesten in Nederland die zijn volledige repertoire ook feilloos in het Engels kan vertolken.

Na jarenlang als Clown Zassie en Sjaak de Piraat te hebben gewerkt merkte hij dat er vanuit de markt ook behoefte was aan een neutraler gezicht voor (kinder)entertainment. Zo is Jerry de Ballonheer ontstaan: een neutrale, maar vrolijke en nette verschijning op ieder feest.

Kijk snel wat Jerry u allemaal kan bieden als Jerry de Ballonheer op deze website of kijk voor het volledige aanbod van Clown Zassie Entertainment ook eens op www.clownzassie.nl

 

Waarom voor mij kiezen?

Duidelijke afspraken

Alle afspraken vooraf vastgelegd in een boekingscontract. Zo heeft u altijd alle nodige informatie bij de hand

Ervaren

Ruim 16 jaar ervaring, gemiddeld 200 boekingen per jaar en een hele stapel goede recencies.

Top kwaliteit

Alles uit eigen beheer! Externe partijen vooraf bekeken. Ik weet precies wat ik verkoop en kan daardoor een constant kwaliteitsniveau leveren

Prijs / Kwaliteit

Mijn klanten bevestigen het keer op keer: uitstekende prijs kwaliteit verhouding!